Tegelvloeren

Zoekt u tegelvloeren in de regio Friesland? Kom dan langs bij Stienstra Joure! In onze showroom vindt u een prachtige en diverse collectie aan tegelvloeren. De mogelijkheden in dessins en stijlen zijn eindeloos en daarnaast heeft u keuze uit diverse formaten!

Tegels... eindeloos veel, eindeloos mooi

Uitgebreid assortiment vloertegels

De luxe uitstraling van marmer of de warme sfeer van tegels met een houtlook. Strak en industrieel, of speels, op zijn Italiaans. Alles kan.
Wij maken mogelijkheden zichtbaar en plannen uitvoerbaar. Ons assortiment vloertegels kent geen grenzen.

Ontdek een wereld aan mogelijkheden met het meest veelzijdige

Vloertegels zijn stijlvol, hygiënisch, gemakkelijk schoon te houden en duurzaam. Bovendien zijn vloertegels bij uitstek goed te combineren met vloerverwarming. Dat geeft maximaal comfort op een energievriendelijke manier.

Wij helpen u graag bij het maken van een keuze voor jarenlang plezier. Wat we zien is dat er meer en meer wordt gekozen voor tegels in grote formaten. Dit geeft rust en balans. Bovendien zorgt de toepassing van grotere tegels optisch voor een andere beleving van de ruimte. Het oppervlak lijkt royaler. Vloertegels met een warme houtlook leggen we steeds vaker in visgraatmotief, wat zorgt voor een chique uitstraling.