Tegels en sanitair inspiratie showroom

In het Friese Joure vind je ons met een prachtige showroom waar je terecht kunt voor tegels en sanitair. In onze grote showroom presenteren wij met trots de nieuwste trends en  ontwikkelingen omtrent badkamers, toiletten, vloer- en wandtegels!

Zien, ervaren en plannen maken!

We kunnen duizend-en-één verhalen vertellen over klanten die inspiratie opdeden in Joure en de badkamer van hun dromen realiseerden. Of over klanten die hun leefcomfort hebben vergroot door te kiezen voor fantastische vloertegels in de woonkamer. Maar we laten het liever zien. In onze showroom in Joure, Friesland. Want zien is geloven.

Met praktische tegelpanelen en heel veel originele proefopstellingen maken we zichtbaar wat er vandaag de  dag allemaal mogelijk is. We brengen advies uit en werken eisen en wensen uit in een 3D-tekening om te zien wat de meest geschikte indeling is.  Gratis en vrijblijvend. En we maken met plezier een heldere kostenberekening.

Previous
Next

Zelf aan de slag? We staan klaar met tips. Tegellijm, voeg, kit, afwerkingsmaterialen: we hebben alles op voorraad om snel aan de slag te kunnen. Liever uitbesteden aan een professionele tegelzetter of installateur? We hebben een lijst met zelfstandig werkende vakmensen beschikbaar van wie we weten dat ze hun werk goed en betrouwbaar uitvoeren.

Onze deur staat altijd open en de koffie staat voor u klaar. Om er zeker van te zijn dat onze adviseurs direct beschikbaar zijn en dat we samen ongestoord uw toekomstige badkamer kunnen uitwerken, is een  afspraak maken aan te raden. Dat  kan heel eenvoudig via de onderstaande oranje button.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws