Toiletten

Het kleinste kamertje, oftewel: het toilet! Onze opstellingen met toiletten geven een kijkje in jouw mogelijk toekomstige nieuwe toilet. Diverse trends, kleuren en mogelijkheden kun je bekijken in onze showroom!

Klein luxekamertje

Maximaal comfort en optimale hygiëne

Uw toilet inbouw of opbouw, zwevend of hangend, royaal of ruimtebesparend. We maken er elke dag meermaals gebruik van, dus kies voor maximaal comfort en optimale hygiëne. In ons assortiment zijn alle merkfabrikanten vertegenwoordigd. Ook voor de renovatie van een bestaand toilet adviseren wij graag over de beste oplossingen.

Ultieme hygiëne in combinatie met luxe en stijl

Optimale hygiëne kan nu gerealiseerd worden door middel van een douchewc. Met één druk op de knop ervaar je de hele dag door een gevoel van frisheid. Hierbij geniet je van een natuurlijke hygiëne met water in plaats van papier. Om de ultieme hygiëne te waarborgen is het zelfs mogelijk om de zitting automatisch te laten openen door middel van een naderingssensor.

Op zoek naar de fontein die past in het kleinste kamertje? We hebben een groot assortiment met verschillende soorten en maten. Materalen als keramiek, solid surface, natuursteen en combinatie met hout en meer. En dit alles ook nog in meerdere kleuren. Ook de keuze voor een inbouw- of opbouw fonteinkraan is nog te maken. Chroom, geborsteld staal, koper- of zelfs goudkleurig: de variëteit is enorm.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws