Badkamer inspiratie

Trendy, klassiek of tijdloos. Bij het maken van plannen en kiezen van tegels, sanitair, kranen en accessoires draait alles om het creëren van een ruimte die niet alleen praktisch is, maar die alle elementen samenbrengt om er lang van te kunnen genieten.

Trendy of tijdloos?

Iedere periode heeft zijn eigen trends. Zo zien wij al langere tijd een sterke trend naar een strak, industrieel design, met veel elementen in mat zwart en vloer- en wandtegels in zwart- en grijsnuances. Maar er zijn ook klanten die juist kiezen voor uitbundige kleurcombinaties of die hun badkamer een natuurlijke touch willen geven met aardse kleuren en groentinten. Wat we ook zien is dat er meer en meer wordt

gekozen voor tegels in grote formaten. Dit geeft rust en balans. Bovendien zorgt de toepassing van grotere tegels optisch voor een andere beleving van de ruimte. Het oppervlak lijkt royaler. Tegelvloeren, keukentegels of wandtegels met een warme houtlook leggen we steeds vaker in visgraatmotief, wat zorgt voor een chique uitstraling. Het leuke van de tijd waarin we leven is dat alles mag en kan!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Badkamers

Toiletten

Tegelvloeren

Keukentegels