Tegels Sanitair Stienstra

Met onze kennis en passie voor het vak zijn wij dé tegel- en sanitair specialist in Friesland waar je niet omheen kunt! Wij staan voor een eerlijk en passend advies en komen graag samen met je tot een praktisch en schitterend eindresultaat!

Ruime ervaring en kennis in de
wereld van tegels & sanitair

Tegels & Sanitair Stienstra, opgericht in 1978, is een familiebedrijf met passie voor tegels en sanitair. Sinds 2015 is de nieuwe generatie aan zet en drukken wij, Arjen en Rica Stienstra, onze stempel op de onderneming. Met evenveel trots, stijl en vakmanschap als onze voorgangers staan we klaar met adviezen waar je echt wat aan hebt. Over stijlen, mogelijkheden, prijsniveaus en praktische oplossingen.

Tegels & Sanitair Stienstra koopt zelf in bij de fabrikant.
Daardoor zijn we altijd op de hoogte van de laatste trends. Dit zal je ook terugvinden in onze showroom. Tegels & Sanitair Stienstra staat voor kwaliteit, een goede service en een eerlijk advies. Meteen aan de slag? Veel kwaliteitsproducten zijn direct uit voorraad leverbaar.

Al bijna vijftig jaar onderscheidt Tegels & Sanitair Stienstra zich met de ruimste keus in badkamers, toiletten, tegelvloeren en keukentegels. Onze productkennis en ervaring staan garant voor een goed en objectief advies. Onze directe relaties met merkleveranciers zijn een waarborg voor een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Wij bieden de beste oplossing. Hoe? Door heel veel aandacht te besteden aan de wensen van onze klanten.

Wanneer je de badkamer zelf wilt plaatsen of wanneer je iemand kent die dit voor je wil uitvoeren, kunnen wij je de benodigde materialen hiervoor leveren.

Wij hebben altijd tegellijm, voeg, kit, hoekstrippen, etc. op voorraad zodat je snel aan de slag kunt. Dit geldt ook voor gereedschappen als voegborden, lijmkammen en clips. 

Heb je nog geen tegelzetter of installateur? Geen probleem! Wij hebben een groot netwerk aan tegelzetters en installateurs. Dit zijn allemaal ZZP’ers. Wij brengen u graag met de juiste ZZP’er in contact, zodat je rechtstreeks jouw wensen met hem kunt bespreken.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws