Assortiment tegels & sanitair

Op het gebied van vloer- en wandtegels – voor de badkamer, maar ook voor de keuken, hal of woonkamer – en op het gebied van sanitair, kranen, douchesystemen en badkamer- en toiletaccessoires heeft Tegels en Sanitair Stienstra letterlijk alles in huis. Kom in onze showroom inspiratie opdoen. 

Tegelvloeren, wand- en
keukentegels op maat

De beschikbare ruimte hoeft niet bovengemiddeld groot te zijn om een droombadkamer te realiseren. Met een goed doordachte indeling laten ook kleinere ruimtes zich tot een fijne badkamer omtoveren. We laten graag zien hoe een vindingrijke toepassing van verschillende tegelformaten en kleurstellingen bijdraagt aan de optische vergroting van de ruimte. Er bestaat zoveel variatie in vormen en afmetingen van sanitair, dat elke ruimte zich optimaal laat inrichten en gebruiken.

Ook het beschikbare budget hoef niet onbeperkt te zijn om wensen in werkelijkheid te zetten. Bij Tegels en Sanitair Stienstra zijn we zeer scherp op kwaliteit en duurzaamheid, maar we letten ook op betaalbaarheid. Doordat we zelf inkopen bij fabrikanten van tegels en sanitair kunnen we een prijs-kwaliteitverhouding bieden waar we trots op zijn. Ook daarmee zijn we de grootste tegel- en sanitair-expert van Noord-Nederland geworden. Kom gerust zelf een kijkje nemen in onze showroom

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws