Vakmanschap

Persoonlijk

Betrouwbaar

Tegelvloeren met houtlook: warmte, charme en onderhoudsgemak!

Wil je een vloer in de badkamer of het toilet met de warme, natuurlijke uitstraling van hout, maar dan zonder het vereiste onderhoud? Dan zijn tegelvloeren met houtlook de perfecte oplossing. Houtlook tegels geven iedere ruimte de charme van een echte houten vloer. Maar dan zonder de nadelen van dit natuurlijke materiaal!

Houtlook tegelvloer: de voordelen

We zetten de voordelen van een houtlook tegelvloer op een rij:

  • Bijna dezelfde kleur, textuur en eigenschappen als een echte houten vloer.
  • Duurzamer en beter bestand tegen intensief dagelijks gebruik dan hout.
  • Perfect te combineren met moderne verwarmingssystemen.
  • Minder onderhoud vereist dan houten vloeren.
  • Snel en eenvoudig te reinigen.
  • Geen schade of schimmel door weersinvloeden. In tegenstelling tot hout absorberen tegels geen vocht.

Dankzij deze voordelen vormen houtlook tegels de perfecte vloer voor badkamers en toiletten. Je geniet wel van een natuurlijke, warme ruimte, maar hebt geen last van het extra onderhoud van een houten vloer.

Houtlook warme vloer

Houtlook in verschillende soorten & maten

Ontdek een indrukwekkende selectie aan houtlook tegelvloeren bij Stienstra Joure. Elk design is uniek. En dat is typerend voor de rijke variatie die hout als natuurlijk materiaal biedt. Net zoals iedere houtsoort een eigen unieke structuur en tekening heeft, krijgt elke tegelvloer een eigen persoonlijkheid.

Daarom vind je bij Stienstra talloze tegelvloeren met de karakteristieke uitstraling van hout. Lange, brede planken met authentieke uitstraling? Kleinere design planken voor een verfijnd karakter? Van welk type houtlook je ook gecharmeerd bent, je vindt talloze voorbeelden van deze tegels in onze showroom.

De afmetingen van onze houtlook tegels variëren van 60 cm tot en met 180 cm. Zo vind je voor iedere ruimte de juiste vloer, of het nu om een grote of kleine kamer gaat.

Nog een groot voordeel van houtlook tegelvloeren: de compatibiliteit met vloerverwarming. Hoewel je onder echte houten vloeren lastig vloerverwarming installeert, is dat bij een houtlook vloer een peulenschilletje. Zo geniet je het hele jaar van een aangenaam binnenklimaat.

Naast houtlook tegels, presenteert Stienstra Joure ook betonlook, marmerlook en basaltlook tegelvloeren. Iedere vloer biedt specifieke voordelen. Denk aan eenvoudige installatie, duurzaamheid en eenvoudig onderhoud. Wij snappen: zien is geloven. Daarom ben je van harte welkom voor een kop koffie, dan nemen wij je graag mee op tour door onze showroom.

Slaapkamer tegelvloeren
Houtlook tegels eetkamer
Houtlook tegelvloeren woonkamer

Houtlook tegels kopen? Let hier op!

Ben je van plan om houtlook tegels te kopen? Dan is het belangrijk om de juiste keuzes te maken. Zo weet je zeker dat de vloer past bij de ruimte. Je wilt de vloer natuurlijk niet regelmatig hoeven te vervangen. Daarom geven we enkele tips voor waar je op kunt letten bij de aanschaf van houtlook tegels.  

Kwaliteit 

Hoe hoger de kwaliteit van de tegels, hoe langer je vloer meegaat. Goedkope tegels zijn vaak sneller aan vervanging toe en daardoor minder duurzaam. Kies daarom een tegelvloer van goede kwaliteit en verzeker jezelf van een langere levensduur. 

Slipweerstand 

Komt er een houtlook tegelvloer in de badkamer, het toilet of de keuken? In deze ruimtes is de kans op een natte vloer groot. Daarom is het goed om te letten op de slipweerstand. Zo voorkom je de kans op uitglijden. 

Onderhoud 

Over het algemeen vereisen tegelvloeren weinig onderhoud. Toch is het goed om bij de aanschaf te kijken naar het benodigde onderhoud. Zo behoudt de vloer ook op de lange termijn zijn kwaliteit.  

Duurzaamheid 

Tegels gaan lang mee en zijn eenvoudig te onderhouden. Daarom vormen houtlook tegels een perfecte oplossing voor wie op zoek is naar een duurzame vloer. Door te kiezen voor een robuuste tegel heb je jarenlang plezier van je houtlook vloer. 

Passend verkoopadvies 

Wil je meer weten over de houtlook tegels van Stienstra Joure? Of kun je nog wel wat hulp gebruiken bij het maken van de juiste keuze? Onze verkoopmedewerkers staan paraat met passend advies over onze tegelvloeren. 

Voorbeeld houtlook tegels
Voorbeeld houtlook tegels woonkamer
Houtlook tegels keuken

Recensies

M. Mauser
M. MauserEen aanrader!
Lees verder
Een fantastische zaak! Ik ben door zowel Suzanne als Arjen geweldig goed geholpen: er werd de tijd genomen en duidelijke uitleg gegeven over de producten en de verschillen tussen bv een toilet van het ene merk en die van een ander merk. De snelheid waarmee de tekeningen en offerte werden gemaakt heb ik in deze tijd niet eerder meegemaakt. Ik kwam er in eerste instantie om plavuizen voor mijn woning te kopen maar heb er uiteindelijk ook al het sanitair gekocht voor de badkamer en toilet. En dus niet alleen vanwege de gunstige prijs.
T. Fransen
T. FransenMeer inspiratie vind je hier
Lees verder
Mooie showroom, ruim assortiment en zeer hulpvaardig. Mooie 3D presentatie bij keuze materiaal.
Vorige
Volgende

Badkamers

Houtlook tegels bekijken of bestellen?

Ben je nieuwsgierig of jij onze houtlook tegels van echt hout kunt onderscheiden? Of heb je een specifiek design op het oog en wil je direct een tegelvloer bestellen? De deuren van de Stienstra Joure showroom staan voor je open. Kom langs of maak een afspraak.  

Laat je in Joure inspireren door onze uitgebreide collectie vloeren. Bekijk de diversiteit en kwaliteit van onze houtlook tegels. Verzeker jezelf van de warmte en uitstraling van hout, met het gemak van een tegelvloer. Het ervaren team van Stienstra Joure helpt je graag bij de keuze van de perfecte tegels. Of het nu gaat om een badkamer, toilet, keuken of woonkamer: wij brengen je droominterieur tot leven. Zien we je snel?