Vakmanschap

Persoonlijk

Betrouwbaar

Keukentegels: maak van jouw keuken een sfeervolle plek

Mooie keukentegels op de wand en vloer in een passende woonstijl, maken van de keuken een sfeervolle, gezellige plek waar je graag vertoeft. De tegeltrends voor de keuken van dit moment? Bijzondere elementen toevoegen door het gebruik van verschillende formaten en kleuren tegels, gecombineerd met neutrale kleuren.  

Betonlook en metallook XL-tegels sieren veel keukenvloeren, gecombineerd met bijpassende wandtegels in een kleiner formaat. Houtlook vloertegels leveren een mooie, strakke keukenvloer op. Ook razend populair: natuurlook keukentegels op de wand. Denk aan de marmerlook of granietlook, die iedere keuken een moderne uitstraling geeft.   

Wie echt op zoek is naar iets bijzonders, is helemaal in zijn element met onze speciale vormen! Van driehoek tot vijfhoek en van trapeziumvorm tot schub. Met deze keukentegels worden zelfs de meest saaie wanden omgetoverd tot een sfeervol, prachtig element in iedere ruimte. Niet alleen toepasbaar in de keuken, maar speciale tegelvormen onderbreken ook de badkamer, het toilet of de woonkamer op speelse wijze. Het combineren van verschillende kleuren levert oneindig veel hippe patronen op.  

Keukentegels visgraat

Voordelen van vloertegels in de keuken

Iedereen kent de wandtegeltjes boven het aanrecht. Maar nog praktischer zijn vloertegels in de keuken. Met keukentegels op de vloer zijn vuil en vlekken verleden tijd. Je maakt vloertegels namelijk ontzettend eenvoudig schoon: even stofzuigen en dweilen en je bent weer klaar. 

Vloertegels voor de keuken kunnen gelukkig wel tegen een stootje. Daardoor gaan ze veel langer mee dan andere soorten keukenvloeren. Ook zijn tegels ideale geleiders van warmte bij vloerverwarming. Keramische tegels houden de warmte namelijk goed vast en verliezen daardoor heel weinig energie. Een lagere energierekening dus, fijn voor je portemonnee. 

Ben je gek op de uitstraling van natuurlijke materialen? Dan zijn keukentegels met houtlook, natuursteenlook of andere bijzondere stijlen, de perfecte oplossing. Zo profiteer je van de natuurlijke uitstraling, maar ook van de voordelen van vloertegels. Ideaal! 

Keukentegels roze
Keukentegels Friesland

Verschillende stijlen keukentegels

We verblijven weer steeds meer in de keuken: gezellig samen koken, tafelen en na borrelen. Deze gezellige, fijne ruimte vraagt dan ook om een sfeervolle inrichting. Daarom biedt Stienstra Joure zoveel varianten keukentegels in verschillende afmetingen en designs. Bezoek de showroom van Stienstra Joure voor een indruk van onze moderne collectie vloertegels en wandtegels voor de keuken. We geven alvast een voorproefje van de mogelijkheden.  

Visgraat tegels 

De visgraat is terug van weggeweest en helemaal hip! Naast visgraat laminaat zijn er nu ook visgraat tegels. Tegels met het visgraatpatroon resulteren in een prachtige vloer. Deze moderne, praktische keukenvloer kan goed tegen een stootje en is daarom een duurzame keuze voor je huis. De visgraatvloer staat niet alleen goed in de keuken, maar ook in de badkamer of woonkamer. Praktisch, modern en duurzaam, wat wil je nog meer? 

Halfsteensverband tegels 

Bij het halfsteensverband wordt de ene tegel op driekwart hoogte boven de andere tegel geplaatst. Dit resulteert in een levendig patroon, dat zich lijkt voort te bewegen. Niet voor niets nog altijd een populaire toepassing.   

Hexagon tegels 

Wil je een bijzonder, speels element toevoegen in je keuken? Kies dan voor hexagon tegels. Deze zeshoekige tegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en met diverse motieven. Er zijn veel toepassingen mogelijk. Zo kunnen we de wanden bekleden met één kleur of kiezen voor een mix van kleuren. Of combineer gekleurde hexagon tegels met een motief tegel. Prachtig als achterwand in de keuken, maar ook geschikt voor de badkamer of het toilet

Handgevormde tegels 

Het grote kenmerk van handgevormde tegels is dat geen enkele tegel gelijk is. Iedere tegel varieert in kleur, glans en oppervlaktestructuur. Ook zijn handgevormde tegels verschillend van vorm en grootte. Dit alles zorgt voor een uniek, ambachtelijk resultaat.  

Zoek je tegels die goed in jouw keuken passen? Maak dan een afspraak en bezoek de showroom van Stienstra in Joure. We vertellen je graag alles over de mogelijkheden van keukentegels.  

Halfsteens keukentegels

Recensies

M. Mauser
M. MauserEen aanrader!
Lees verder
Een fantastische zaak! Ik ben door zowel Suzanne als Arjen geweldig goed geholpen: er werd de tijd genomen en duidelijke uitleg gegeven over de producten en de verschillen tussen bv een toilet van het ene merk en die van een ander merk. De snelheid waarmee de tekeningen en offerte werden gemaakt heb ik in deze tijd niet eerder meegemaakt. Ik kwam er in eerste instantie om plavuizen voor mijn woning te kopen maar heb er uiteindelijk ook al het sanitair gekocht voor de badkamer en toilet. En dus niet alleen vanwege de gunstige prijs.
T. Fransen
T. FransenMeer inspiratie vind je hier
Lees verder
Mooie showroom, ruim assortiment en zeer hulpvaardig. Mooie 3D presentatie bij keuze materiaal.
Vorige
Volgende

Kleuren in overvloed

Wit, zwart, blauw, groen, roze, rood of zelfs goud! De kleurmogelijkheden voor keukentegels zijn oneindig.
Trends komen samen vanuit verschillende werelden en vormen deze prachtige stijlen.
Verrassende kleurstellingen zorgen voor de persoonlijke finishing touch in de ruimte waar we veel tijd doorbrengen: de keuken!

Geen saaie wanden meer!

Voor wie echt op zoek is naar iets bijzonders, is helemaal in zijn element met onze speciale vormen! Van driehoek tot vijfhoek en van trepeziumvorm tot een schub. Met deze tegels kunnen zelfs de meest saaie wanden worden omgetoverd tot een prachtig en sfeervol element in welke ruimte dan ook. Ze zijn niet alleen toepasbaar in de keuken, maar kunnen ook een onderbreking zijn in de badkamer, het toilet of juist in de woonkamer. Combineer verschillende kleuren met elkaar en kom tot oneindig veel hippe patronen.

Persoonlijk advies over keukentegels

Je ziet, er zijn volop mogelijkheden op het gebied van keukentegels. Denk aan de vorm, maar ook motief, afmeting en afwerking. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de kleuren: wit, zwart, blauw, groen, roze, rood of zelfs goud! Diverse keukentrends worden gecombineerd tot prachtige, frisse woonstijlen.  
 
Begint de grote keuze in keukentegels je te duizelen? Geen nood, Stienstra Joure staat klaar met persoonlijk advies voor de keukenvloer van je dromen. Niet alleen de kleuren en formaten, maar bijvoorbeeld ook de breedte van de voegen zijn van belang voor het uiteindelijke resultaat. Stienstra Joure adviseert met veel plezier over de geschikte keuze, passend bij jouw wensen, smaak, budget en woning.  

Maak direct een afspraak voor vrijblijvend persoonlijk advies of bezoek de showroom van Stienstra Joure voor onze uitgebreide collectie keukentegels.  

Keukentegels

Laat je inspireren in onze showroom!

We kunnen het verhaal vertellen van duizend-en-een klanten die inspiratie vonden in Joure en geschikte keukentegels vonden. Of over de opdrachtgever die het wooncomfort verhoogde door te kiezen voor fantastische vloertegels. Maar we laten het liever zien. In onze showroom in Joure, Friesland. Want zien is geloven.

Met onze inspirerende tegelpanelen laten we zien wat er vandaag de dag mogelijk is. Wij adviseren en formuleren eisen en wensen in 3D tekeningen om zo tot de meest geschikte indeling te komen. Gratis en vrijblijvend.

De koffie staat voor je klaar!