3D ontwerp van jouw droom badkamer

Ideeën genoeg, maar hoe vallen alle elementen op hun plek? Een kwestie van schuiven en puzzelen. Wij puzzelen graag met je mee! Samen kijken we in 3D naar de verschillende mogelijkheden voor de perfecte indeling en afwerking.

3D ontwerp op maat

Met onze slimme 3D-tekentechniek tekenen we de contouren van elke toekomstige badkamer op ons haarscherpe computer scherm.    Slepen, vergroten, aanpassen, alles kan. Het is meteen helder hoe de badkamerelementen op hun plaats vallen en hoe de beschikbare   ruimte zich optimaal laat indelen.

Twee zien meer dan één en met onze ervaring zien we vaak oplossingen die niet direct voor de hand liggen. Met een gespecialiseerd 3D-visualisatieprogramma brengen we elk ontwerp en iedere opstelling in beeld. We schuiven net zolang tot het resultaat stáát. Bij Tegels en Sanitair Stienstra in Friesland maken we dromen zichtbaar!

Zó kan je badkamer of toilet er straks uitzien in 3D!

Fantaseren over een nieuw aan te leggen en in te richten badkamer, is denken in onbeperkte mogelijkheden. Maar als het moment daar is om keuzes te maken is het wel zo fijn en veilig om te zien of alles op zijn plaats valt. Hoe verhoudt het zwevende toilet zich tot de wastafel?
Houd ik genoeg loopruimte over?

Hoe kunnen we  die verloren hoek het best benutten? Onze deur staat altijd open. Om zeker te weten dat we in alle rust het perfecte ontwerp kunnen maken, is een afspraak aan te raden. Deze kan heel eenvoudig worden gemaakt via onderstaande oranje button.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws