Badkamers

Wilt u badkamer inspiratie opdoen? Onze showroom bestaat uit diverse opstellingen in allerlei smaken! De nieuwste trends en ontwikkelingen presenteren wij dan ook in onze showroom. Benieuwd naar onze opstellingen? Kom langs of maak een vrijblijvende afspraak!

Wat mooi is moet mooi blijven

Functionaliteit en onderhoud

We zien een duidelijke trend naar de inbouw van zoveel mogelijk elementen, als kraanonderdelen, mengpanelen en verlichting. Dat scheelt onderhoud. Hoe minder naden of richels, hoe minder kans op vuildeeltjes. Door daar vooraf goed rekening mee te houden neemt de zekerheid op langdurig en zorgeloos gebruiksplezier toe.

De ultieme badkamer, wie droomt daar niet van?

Wat is dé plek in huis om helemaal jezelf te zijn? De badkamer. Van een snelle douche tot lekker lang genieten van een warm bad, het zijn momenten die ertoe doen. Daarom is het een geweldige uitdaging om van elke badkamer iets moois te maken. Met duurzame vloer- en wandtegels, stijlvol sanitair en aansprekende accessoires. Een ruimte die mooi en comfortabel is, maar ook functioneel en onderhoudsvriendelijk. Een plek die helemaal voldoet aan individuele smaakvoorkeuren en gebruikswensen.

De een houdt van super-de-luxe, de ander houdt het graag simpel. Eén ding is zeker: de veelzijdigheid van ons assortiment maakt eindeloos variëren en combineren mogelijk. Kom langs, geniet en stel een complete badkamerinrichting samen, inclusief badkamerkranen, radiatoren en accessoires.

Alle bekende fabrikanten van sanitair en badkamerkranen zijn in ons assortiment vertegenwoordigd. We doen rechtstreeks zaken, waardoor we hoge kwaliteit kunnen bieden tegen een realistische prijs. Bij de inrichting van een badkamer is het vaak passen en meten om de beschikbare ruimte optimaal te benutten. Daarom is het goed te weten dat we onze badkamermeubels desgewenst op maat aanpassen.

Op zoek naar een kraan van zwart gemoffelde rvs of klatergoud?
Kies uit onze vele soorten, uitvoeringen en kleuren. Badkranen, handdouches, douchekoppen- en slangen, regendouche-sets, kom ze met eigen ogen bekijken. Bezoek onze showroom en ervaar de overvloed aan combinatiemogelijkheden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws