Vakmanschap

Persoonlijk

Betrouwbaar

Badkamers Leeuwarden: vind de badkamer van je dromen bij Stienstra!

Het is tijd voor een nieuwe badkamer. Vol enthousiasme duik je in de wereld van vloertegels, wandtegels, sanitair en badkamermeubelen. Je ontdekt al snel dat er een overvloed aan keuzemogelijkheden is. Hoe vind jij de badkamer die perfect past bij jouw woning in Leeuwarden? Stienstra Joure helpt je graag bij het vinden van je droombadkamer.

Op slechts 25 minuten rijden van Leeuwarden ontdek je in Joure onze prachtige showroom vol badkamers. Ervaar je het uitkiezen van de juiste badkamer als een doolhof? Dat snappen we heel goed. Met de geavanceerde 3D-ontwerpen van Stienstra wordt het weer een leuk, interactief proces. Jij vertelt over je wensen, wij brengen jouw toekomstige badkamer tot leven op het scherm. Geen zorgen: inspiratie opdoen is bij Stienstra geheel vrijblijvend.

Vragen kopen tegels badkamer
Houtlook tegels selecteren showroom

Badkamers in alle stijlen

Zoveel mensen, zoveel wensen. Dat geldt zeker voor badkamers. Jij hebt je eigen persoonlijke voorkeuren en wensen. Misschien ben je op zoek naar een rustige, warme ruimte waarin je volledig kunt ontspannen. Wellicht past een strakke, moderne badkamer juist perfect in jouw nieuwbouwwoning in Leeuwarden.

De woonstijl van je huis in Leeuwarden kan bepalend zijn voor de uitstraling van je badkamer. Daarnaast speelt de afmeting van je badkamer natuurlijk een rol. Beschik je over een grote of kleine badkamer? Over welk type woning je ook beschikt en wat jouw persoonlijke smaak ook is: we zijn ervan overtuigd dat je jouw droombadkamer vindt bij Stienstra Joure.

Als je de showroom van Stienstra Joure binnenstapt, ervaar je direct onze veelzijdigheid in badkamers. We bieden de meest uiteenlopende woonstijlen aan voor zowel kleine als grote badkamers. Van een klassieke landelijke stijl tot een moderne houtlook. Van een chique marmerlook tot een strakke betonlook.

Hou je van iets echt unieks? Dan kun je verschillende badkamerstijlen helemaal naar wens combineren. Stel je bijvoorbeeld eens voor: de warmte van houtlook gecombineerd met de industriële betonlook. Wij adviseren je graag vrijblijvend over de mogelijkheden. Samen geven we iedere badkamer een eigen, unieke persoonlijkheid en charme.

Badkamers Friesland Joure
Inspirerende badkamers Joure
Badkamer Stienstra Joure
Badkamer ontwerpen

Ontwerp vrijblijvend je ideale badkamer in Leeuwarden

Vind je het lastig om een badkamer voor je woning in en om Leeuwarden te kiezen? Geen probleem. Onze experts helpen je graag met een geheel vrijblijvend adviesgesprek. Bezoek onze showroom vol badkamers in Joure, gevestigd op slechts 25 minuten rijden van Leeuwarden.

Met meer dan 45 jaar ervaring en expertise brengen onze adviseurs jouw nieuwe badkamer tot leven. Daarvoor gebruiken we geavanceerde 3D-technologie. We houden daarbij rekening met de specificaties van je huis, de beschikbare ruimte en natuurlijk jouw persoonlijke woonwensen.

Het resultaat? Een fotorealistische weergave van jouw toekomstige badkamer in jouw woning in Leeuwarden! Het is alsof je er al rondloopt, nog voordat er ook maar één tegel is gelegd.

Plan online een afspraak in onze showroom. Wij nemen uitgebreid de tijd om al je wensen in beeld te brengen. Heb je al bepaalde ideeën over je favoriete woonstijl of bepaalde elementen in je badkamer? Dan helpt het maken van een moodboard ons enorm. 

Badkamer op maat ontwerpen Joure
Badkamer ontwerpen
Ontwerp van duurzame badkamer

Ontvang een 3D-ontwerp voor je badkamer in Sneek

Vraag jij je af hoe bepaalde meubelen tot hun recht komen in jouw badkamer? Twijfel je of er genoeg ruimte is voor een bad? Of ben je nieuwsgierig wat het effect van verschillende woonstijlen is op de sfeer van de badkamer van jouw woning in Sneek? Stienstra Joure biedt met hoogwaardige 3D-ontwerptechnologie een boeiende ervaring.

Op een haarscherp beeldscherm schetsen we de omtrek van jouw nieuwe badkamer. Daarbij is alles mogelijk: elementen verslepen, vergroten, aanpassen. Samen zorgen we voor een naadloze overvloeiing van ieder badkamerelement. Op basis van jouw wensen en onze expertise benutten we de beschikbare ruimte optimaal.

Daarvoor passen en meten we net zo lang totdat alles aan jouw wensen voldoet. Onze deskundige medewerkers denken met je mee over unieke oplossingen. In het geavanceerde 3D-ontwerp zie je meteen wat dat betekent voor het ontwerp van je badkamer.

Zo brengt Stienstra Joure de ideale badkamer voor je woning in Sneek tot leven. We bouwen de badkamer die je dromen waarmaakt en je verwachtingen overtreft!

Recensies

M. Mauser
M. MauserEen aanrader!
Lees verder
Een fantastische zaak! Ik ben door zowel Suzanne als Arjen geweldig goed geholpen: er werd de tijd genomen en duidelijke uitleg gegeven over de producten en de verschillen tussen bv een toilet van het ene merk en die van een ander merk. De snelheid waarmee de tekeningen en offerte werden gemaakt heb ik in deze tijd niet eerder meegemaakt. Ik kwam er in eerste instantie om plavuizen voor mijn woning te kopen maar heb er uiteindelijk ook al het sanitair gekocht voor de badkamer en toilet. En dus niet alleen vanwege de gunstige prijs.
T. Fransen
T. FransenMeer inspiratie vind je hier
Lees verder
Mooie showroom, ruim assortiment en zeer hulpvaardig. Mooie 3D presentatie bij keuze materiaal.
Vorige
Volgende

Badkamers

Bezoek Stienstra Joure voor jouw droombadkamer in Leeuwarden!

Laat jij je graag inspireren over kleurenschema’s, stijlvariaties en materiaalkeuzes? Ben je op zoek naar de nieuwste trends, innovaties en slimme oplossingen op het gebied van badkamers, toiletten en tegels? Of wil je persoonlijk advies over de mogelijkheden voor een badkamer in jouw woning in Leeuwarden? Breng dan een bezoek aan onze gezellige showroom vol badkamers in Joure, op 25 minuten rijden van Leeuwarden.

In de showroom van Stienstra Joure vind je uitgebreide opstellingen badkamers, toiletten, vloertegels en wandtegels in diverse woonstijlen. Ons team van ervaren specialisten ontvangt je graag voor vrijblijvend, persoonlijk advies over jouw droombadkamer. Zien we je snel in Joure?