Imola tegels

Vakmanschap

Persoonlijk

Betrouwbaar

Imola tegels: ware kunstwerken!

Ben je op zoek naar hoogkwalitatieve tegels met een uniek karakter? Dan adviseren wij Imola tegels. Het Italiaanse merk Imola specialiseert zich al bijna 140 jaar in de productie van keramische wand- en vloertegels. Daarbij combineren de Italiaanse vakmeesters traditionele, klassieke afwerkingen met de nieuwste tegeltrends. Imola staat dan ook garant voor een gevarieerd assortiment tegels, waarmee je iedere ruimte verandert.

Stienstra Joure beschikt over een uitgebreide selectie van hoogwaardige Imola tegels. Onze experts voorzien je graag van raad en advies. Wil je meer weten over onze prijzen en de mogelijkheden van Imola tegels? Een vrijblijvend adviesgesprek is zo gepland! We vertellen je met veel plezier alles over deze bijzondere Italiaanse tegels.

Imola tegels woonkamer
Imola tegels kopen Friesland

Waarom Imola tegels kiezen?

Vraag jij je af waarom je zou kiezen voor Imola tegels? Het antwoord is simpel. Kies je Imola, dan kies je voor een indrukwekkend erfgoed en een verrassende vernieuwingsdrang. De Italiaanse Coöperatie Ceramica d’Imola is één van de oudste tegelfabrieken ter wereld. Het bedrijf heeft een torenhoge standaard gezet voor keramiek. Met behoud van klassieke tradities en een constante drang naar innovatie, staat Imola garant voor unieke, hoogwaardige keramische tegels.

Imola combineert hoge kwaliteit met duurzaamheid en heeft het vermogen om zich voortdurend aan te passen aan de wisselende marktvraag. Het bedrijf staat bekend om een voortreffelijke productiecapaciteit. Maar liefst 25 miljoen vierkante meter aan tegels verlaat de Italiaanse fabriek jaarlijks. Toch onderscheidt Imola zich vooral dankzij haar leidende positie in technologische ontwikkeling en design innovatie.

Imola produceert niet slechts tegels, maar creëert ware kunstwerken die iedere ruimte verandert. Kies je voor Imola? Dan kies je voor een imposant erfgoed van hoge kwaliteit, innovatie en design.

Imola tegels visgraat restaurant
Landelijke Imola tegels
Imola tegels keuken
Imola tegels betonlook Friesland

Imola tegels in verschillende formaten bij Stienstra Joure

In de showroom van Stienstra Joure vind je een uitgebreide collectie tegels aan in verschillende formaten. Wist je dat tegelafmetingen een grote invloed hebben op de sfeer in een ruimte? Speel eens met verschillende groottes en legpatronen om te ontdekken hoe een ruimte daardoor kan veranderen.

Onze adviseurs denken graag mee over de mooiste oplossingen voor jouw badkamer of andere ruimte. Daarbij houden we rekening met de afmetingen van het vertrek, de gewenste woonstijl en het gewenste onderhoudsniveau.

Kleine tegels

Heb je een kleine badkamer, toilet of keuken? Dan creëer je een ruimtelijk gevoel door te kiezen voor kleine tegels. Ga je voor een uniek patroon of een mooi mozaïek? Nisjes en achterwanden vormen het perfecte decor voor deze gedetailleerde accenten en geven je badkamer persoonlijkheid. Kleine tegels betekent wel meer voegen en dus meer onderhoud.

Middelgrote tegels

Middelgrote tegels vormen een populaire keuze. Logisch, want dit formaat tegel past uitstekend in vrijwel ieder badkamerontwerp. Gangbare formaten zijn 30×60 cm en 60×60 cm. Deze veelzijdige toepassing is geschikt voor vloeren en wanden.

Grootformaat tegels

Ze worden nog altijd populairder: grootformaat tegels. Grote tegels, minder voegen: ideaal voor zowel grote als kleine badkamers. De naadloze ruimte die hiermee ontstaat heeft een strakke, minimalistische look. De tegelformaten van 90×90 cm of zelfs 120x278cm (slabs) vragen wel om vakkundige plaatsing.

Imola tegels betonlook Friesland
Imola tegels marmerlook
Houtlook imola tegels
Badkamer ontwerpen
Ontwerp van duurzame badkamer

Ontvang een 3D-ontwerp voor je badkamer in Sneek

Vraag jij je af hoe bepaalde meubelen tot hun recht komen in jouw badkamer? Twijfel je of er genoeg ruimte is voor een bad? Of ben je nieuwsgierig wat het effect van verschillende woonstijlen is op de sfeer van de badkamer van jouw woning in Sneek? Stienstra Joure biedt met hoogwaardige 3D-ontwerptechnologie een boeiende ervaring.

Op een haarscherp beeldscherm schetsen we de omtrek van jouw nieuwe badkamer. Daarbij is alles mogelijk: elementen verslepen, vergroten, aanpassen. Samen zorgen we voor een naadloze overvloeiing van ieder badkamerelement. Op basis van jouw wensen en onze expertise benutten we de beschikbare ruimte optimaal.

Daarvoor passen en meten we net zo lang totdat alles aan jouw wensen voldoet. Onze deskundige medewerkers denken met je mee over unieke oplossingen. In het geavanceerde 3D-ontwerp zie je meteen wat dat betekent voor het ontwerp van je badkamer.

Zo brengt Stienstra Joure de ideale badkamer voor je woning in Sneek tot leven. We bouwen de badkamer die je dromen waarmaakt en je verwachtingen overtreft!

Recensies

M. Mauser
M. MauserEen aanrader!
Lees verder
Een fantastische zaak! Ik ben door zowel Suzanne als Arjen geweldig goed geholpen: er werd de tijd genomen en duidelijke uitleg gegeven over de producten en de verschillen tussen bv een toilet van het ene merk en die van een ander merk. De snelheid waarmee de tekeningen en offerte werden gemaakt heb ik in deze tijd niet eerder meegemaakt. Ik kwam er in eerste instantie om plavuizen voor mijn woning te kopen maar heb er uiteindelijk ook al het sanitair gekocht voor de badkamer en toilet. En dus niet alleen vanwege de gunstige prijs.
T. Fransen
T. FransenMeer inspiratie vind je hier
Lees verder
Mooie showroom, ruim assortiment en zeer hulpvaardig. Mooie 3D presentatie bij keuze materiaal.
Vorige
Volgende

Badkamers

Nieuwsgierig naar onze Imola tegels? Bezoek de showroom van Stienstra Joure!

Ben je wel toe aan een flinke dosis inspiratie? In de showroom van Stienstra Joure ervaar je de kwaliteit en het unieke karakter van Imola tegels. Je vindt hier natuurlijk ook andere gerenommeerde merken vloer- en wandtegels, zoals Kronos.

Misschien vraag jij jezelf af hoe Imola tegels eruit zien in jouw badkamer of toilet? Naast de uitgebreide collectie, vind je ook inspirerende opstellingen in onze showroom in Joure. Zo ervaar je direct hoe onze tegels iedere ruimte karakter geven.

Vrijblijvend 3D-ontwerp

Kun je wel een frisse blik en deskundig advies gebruiken? Onze adviseurs helpen je graag. In een vrijblijvend adviesgesprek bepalen we samen welke tegels het beste aansluiten in jouw badkamer. Word je enthousiast van alle mogelijkheden? Dan maken onze experts met veel plezier een 3D-ontwerp voor je: een levensechte impressie van hoe jouw ruimte eruit komt te zien. Plan direct een vrijblijvend adviesgesprek in onze showroom in Joure. Wij zetten de koffie alvast klaar!