Categorieën
Blog

Populaire toiletaccessoires van dit moment 

Jouw toilet, saai en inspiratieloos? We zetten de meest populaire toiletaccessoires van dit moment op een rij, waarmee je eenvoudig een verzorgde, sfeervolle ruimte creëert.

Ziet je toiletruimte er saai en inspiratieloos uit? Zonde, want je spendeert toch iedere dag tijd op het toilet. En je wilt vrienden en familie toch ook een nette, frisse indruk geven, wanneer zij het kleinste kamertje bezoeken?

Stienstra Joure zet de meest populaire toiletaccessoires van dit moment op een rij, waarmee je eenvoudig een verzorgde, sfeervolle ruimte creëert.

Toiletaccessoires

Gekleurde toiletborstel 

De tijd van standaard, saaie toiletborstels is allang voorbij. Tegenwoordig is de toiletborstel niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. De keuze op het gebied van vorm, formaat en kleur is ontzettend groot. Als je ervoor zorgt dat de kleur van je toiletborstel matcht bij je overige accessoires, creëer je rust en stijl.

Inbouw toiletaccessoires  

Word je een beetje kriebelig van alle losse toiletaccessoires die in de ruimte liggen? Dan zijn inbouw toiletaccessoires een perfecte oplossing voor jou. Dag rommel, hallo strak en opgeruimd toilet!

Je kunt het tegenwoordig zo gek niet bedenken, of je kunt het laten inbouwen in je toiletruimte. Denk aan het inbouwen van een toiletborstel. Of een inbouw closetrolhouder, waarmee je de wc-rol netjes in de wand verwerkt.

En wat vind je van de inbouw reserverolhouder? Hiermee worden je reserve wc-rollen weggewerkt in de muur en bespaar je veel ruimte. Geen staande toiletrolhouder of mand vol rollen meer, wat een rust!

Inbouwtoilet accessoires

Gekleurde handdoeken 

Natuurlijk mag een handdoek niet ontbreken voor het handen wassen na je toiletbezoek. Wist je dat handdoeken een perfecte manier zijn om meer kleur en warmte in het toilet aan te brengen? Het leuke is dat je ook eenvoudig kunt afwisselen met kleuren. Zo kies je altijd gekleurde handdoeken die passen bij de inrichting van je toiletruimte.

Handdoeken in badkamer

Zeeppompjes: stijlvol en functioneel 

Voor het handen wassen heb je natuurlijk ook zeep nodig. Zeeppompjes, losse zeepjes of lotions zijn niet alleen praktisch, maar ook ontzettend stijlvol. Niet voor niets zijn dit razend populaire toiletaccessoires. Neem dus maar afscheid van die wegwerpfles en kies een mooie zeepdispenser voor op je wastafel. Je zult ontdekken dat er voor iedere woonstijl een bijpassend zeeppompje bestaat.

Toilet zeeppompje

Planten in je toilet

Een plant in je toilet doet erg veel voor de sfeer. Planten brengen niet alleen meer kleur, maar zorgen dankzij hun zuiverende werking ook nog eens voor extra zuurstof. Zo ontstaat er naast een sfeervol toilet, dus ook een extra fris toilet. Waar wacht je nog op?

Planten badkamer

Geurstokjes

Een luchtverfrisser werkt voor eventjes wel fijn, maar het liefst wil je permanent een frisse geur in je toilet. Geurkaarsen of geurstokjes geven de ruimte altijd een lekkere geur en stralen ook nog eens luxe uit. Verwacht je gasten? Zet de geurstokjes of geurkaarsen dan alvast aan voor een sfeervolle, frisse uitstraling.

Geurstokjes toilet

Spiegel

Een mooie spiegel in je toiletruimte heeft verschillende voordelen. Het zorgt voor een luxe uitstraling en geeft het kleine kamertje een ruimtelijker gevoel. Daarnaast is het natuurlijk fijn om even snel te controleren hoe je erbij loopt. Zit je haar nog goed, is je make-up niet uitgelopen en zit er geen spinazie tussen je tanden? Daarom vormt een spiegel een perfect toiletaccessoire.

Ronde spiegel toilet

Meer behoefte aan toiletaccessoires inspiratie?

Ben je klaar om jouw badkamer, toilet of keuken te veranderen met de stijlvolle en duurzame tegels en sanitair van Stienstra Joure? Laat je inspireren door ons ons uitgebreide assortiment, waarbij kwaliteit en design hand in hand gaan. Of je nu op zoek bent naar moderne keukentegels, een luxe badkamerinrichting of de perfecte tegelvloer, bij Stienstra Joure vind je alles wat je nodig hebt. Bezoek onze showroom in Joure en laat je verrassen door de mogelijkheden. 

populaire toiletruimte