Vakmanschap

Persoonlijk

Betrouwbaar

Badkamers Sneek: badkamers, toiletten en meer!

Ben je op zoek naar de mooiste badkamers in de omgeving van Sneek? Voer dan Stienstra Joure maar in als bestemming. Het uitkiezen van een badkamer voelt soms aan als een labyrint vol talloze mogelijkheden. Daar helpen wij je graag in navigeren. Hoe? Met een unieke service vanuit onze showroom in Joure: het creëren van je badkamer in 3D.

Daarbij experimenteren we samen met verschillende opstellingen en stijlen. Zo brengen we badkamers voor je woning in Sneek en omgeving tot leven, al voordat de eerste tegel is geplaatst.

Laat je geheel vrijblijvend inspireren in onze showroom. Onze experts zijn discreet. Wij respecteren je ruimte en assisteren wanneer jij dat wenst. Geen opdringerige verkopers, maar behulpzame medewerkers die je helpen om de badkamer van je dromen te vinden.

Badkamer showroom Friesland
Showroom badkamers toiletten Joure

Unieke showroom vol badkamers in de omgeving van Sneek

Onze showroom vol badkamers bevindt zich in Joure, binnen 20 minuten rijden van Sneek. Hier komen innovatie en inspiratie samen. Geen twee badkameropstellingen zijn gelijk. Wij houden alles voortdurend up-to-date. Zo vind je altijd de nieuwste trends en innovaties in badkamers, tegels en sanitair in onze showroom.

Natuurlijk kun je foto’s online bekijken ter inspiratie. Maar het grote voordeel van een bezoek aan onze showroom, is dat je onze badkamers in het echt ervaart. Met al je zintuigen. Voel de kwaliteit. Zie de kleuren. Ervaar de verrassende combinaties van materialen en accessoires.

Ons doel? Jou continu verrassen en inspireren. Alleen het beste is goed genoeg voor je badkamer in en rondom Sneek. Daarom ervaar je een diversiteit aan badkamerstijlen in onze showroom.

Gaat je voorkeur uit naar een minimalistische, moderne stijl? Spreekt de warme, landelijke look je aan? Of houd je van een elegante, tijdloze uitstraling? In onze showroom ontdek je precies welke badkamer goed past bij jouw woning in de omgeving van Sneek.

Badkamers Friesland Joure
Inspirerende badkamers Joure
Badkamer Stienstra Joure
Houtlook tegels opties

Specialist in tegelvloeren

Bij Stienstra Joure vind je als specialist in tegelvloeren een breed assortiment dat aansluit bij diverse badkamerstijlen. Of je nu interesse hebt in een strakke, moderne uitstraling of een meer traditionele sfeer, ons aanbod omvat verschillende soorten, stijlen en maten tegels. Van praktische betonlook tot elegante marmerlook, elke tegelvloer is geselecteerd met oog voor zowel schoonheid als duurzaamheid.

We begrijpen dat het kiezen van de juiste tegelvloer een belangrijk onderdeel is van jouw badkamerproject. Daarom bieden wij een gevarieerde selectie aan, van kleine, gedetailleerde mozaïektegels tot indrukwekkende grootformaat tegels. Deze diversiteit stelt je in staat om een unieke en harmonieuze badkamerruimte te creëren. Bij Stienstra Joure staan we klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte tegelvloer die jouw stijl en functionele eisen combineert.

Houtlook tegels opties
Badkamer ontwerpen
Ontwerp van duurzame badkamer

Ontvang een 3D-ontwerp voor je badkamer in Sneek

Vraag jij je af hoe bepaalde meubelen tot hun recht komen in jouw badkamer? Twijfel je of er genoeg ruimte is voor een bad? Of ben je nieuwsgierig wat het effect van verschillende woonstijlen is op de sfeer van de badkamer van jouw woning in Sneek? Stienstra Joure biedt met hoogwaardige 3D-ontwerptechnologie een boeiende ervaring.

Op een haarscherp beeldscherm schetsen we de omtrek van jouw nieuwe badkamer. Daarbij is alles mogelijk: elementen verslepen, vergroten, aanpassen. Samen zorgen we voor een naadloze overvloeiing van ieder badkamerelement. Op basis van jouw wensen en onze expertise benutten we de beschikbare ruimte optimaal.

Daarvoor passen en meten we net zo lang totdat alles aan jouw wensen voldoet. Onze deskundige medewerkers denken met je mee over unieke oplossingen. In het geavanceerde 3D-ontwerp zie je meteen wat dat betekent voor het ontwerp van je badkamer.

Zo brengt Stienstra Joure de ideale badkamer voor je woning in Sneek tot leven. We bouwen de badkamer die je dromen waarmaakt en je verwachtingen overtreft!

Recensies

M. Mauser
M. MauserEen aanrader!
Lees verder
Een fantastische zaak! Ik ben door zowel Suzanne als Arjen geweldig goed geholpen: er werd de tijd genomen en duidelijke uitleg gegeven over de producten en de verschillen tussen bv een toilet van het ene merk en die van een ander merk. De snelheid waarmee de tekeningen en offerte werden gemaakt heb ik in deze tijd niet eerder meegemaakt. Ik kwam er in eerste instantie om plavuizen voor mijn woning te kopen maar heb er uiteindelijk ook al het sanitair gekocht voor de badkamer en toilet. En dus niet alleen vanwege de gunstige prijs.
T. Fransen
T. FransenMeer inspiratie vind je hier
Lees verder
Mooie showroom, ruim assortiment en zeer hulpvaardig. Mooie 3D presentatie bij keuze materiaal.
Previous
Next

Badkamers

Ontdek de mooiste badkamers voor jouw woning in Sneek, bezoek onze showroom in Friesland!

Ben je klaar om inspiratie op te doen voor een nieuwe badkamer, die perfect past bij je woning in of rondom Sneek? Laat jij je graag professioneel adviseren door deskundige medewerkers? En wil je een breed assortiment aan badkameropstellingen, stijlen toiletten en een uitgebreide collectie vloer- en wandtegels ervaren?

Breng dan een bezoek aan de Stienstra showroom in het charmante Joure. Onze experts beantwoorden al je vragen en adviseren je persoonlijk. Je bent van harte welkom, graag tot snel!