Vakmanschap

Persoonlijk

Betrouwbaar

Badkamers in Drachten gezocht? Bezoek Stienstra Joure

Ben je woonachtig in Drachten en omgeving en op zoek naar een nieuwe badkamer? Dan kunnen de vele keuzemogelijkheden je soms doen duizelen. Stap daarom snel in de auto en rijd naar Joure. In de showroom van Stienstra Joure helpen wij je navigeren in de wereld van badkamers, toiletten, vloertegels en wandtegels.

Laat je bij ons inspireren en ontdek de verschillende badkamerstijlen. Zo vind je altijd een badkamer die perfect bij jouw woning in Drachten past. Vind je het lastig om een nieuwe badkamer in je woning te visualiseren? Dan biedt onze geavanceerde 3D-technologie uitkomst. Stienstra Joure schetst een levendige voorstelling van jouw toekomstige droombadkamer. Lees verder en ontdek hoe wij je kunnen helpen.

Vragen kopen tegels badkamer
Houtlook tegels selecteren showroom

Op 25 minuten van Drachten: badkamers, toiletten en tegels onder één dak

Stienstra Joure biedt alles wat jij nodig hebt op het gebied van tegels en sanitair in Drachten onder één dak. Wat je ook zoekt. Een complete badkamer, een nieuw toilet, stijlvolle keukentegels of duurzame vloertegels: wij hebben het allemaal. Onze showroom beschikt over grote badkamermeubels, maar ook over de fijne details die jouw woonruimte in Drachten compleet maken. Denk aan elegante kranen, praktische inbouwnissen en andere sanitaire producten. Zo biedt onze showroom een bron van inspiratie. Heb je al een specifieke woonstijl in gedachten? Of kun je nog wel wat inspirerende ideeën gebruiken? Onze ervaren adviseurs vertellen je graag alles over de mogelijkheden. Met ons ruime assortiment toveren we iedere badkamer volledig om in de gewenste woonstijl. Of je nu kiest voor een landelijke, moderne of klassieke uitstraling. Bezoek onze showroom in Joure en laat je verrassen door de veelzijdigheid en kwaliteit van Stienstra. Wij helpen je om de badkamer van je dromen te kiezen voor jouw woning in Drachten en omgeving. Wil je zeker zijn van persoonlijke hulp? Plan van tevoren een afspraak in op locatie.
Badkamers Friesland Joure
Inspirerende badkamers Joure
Badkamer Stienstra Joure
Badkamer ontwerpen 3D

Wij ontwerpen de badkamer van jouw dromen

Welke stijl, sfeer en inrichting laten jouw hart sneller kloppen? Voor het ontwerpen van jouw droombadkamer beginnen we bij de basis. We bespreken samen welke materialen, kleuren en indelingen het beste passen bij jouw persoonlijke smaak en je beschikbare ruimte in Drachten. Jouw persoonlijke wensen staan voorop en vormen het uitgangspunt van het badkamerdesign.

Als je specifieke ideeën of wensen hebt, helpt het om daar een moodboard van te maken. Natuurlijk inspireren onze adviseurs je ook graag met de vele mogelijkheden van tegels, sanitair en stijlen.

Vind je het lastig om een beeld te vormen van je droombadkamer? Geen probleem. Vertel ons jouw voorkeuren, dan zorgen wij voor de rest. Met onze geavanceerde 3D-technologie schetsen we een levensechte weergave van je toekomstige badkamer in Drachten. Voordat er ook maar één tegel gelegd is, lijk jij je al in je nieuwe badkamer te bevinden. We adviseren je geheel vrijblijvend, dus je zit nergens aan vast.

Badkamer ontwerpen 3D
Badkamer ontwerpen
Ontwerp van duurzame badkamer

Ontvang een 3D-ontwerp voor je badkamer in Sneek

Vraag jij je af hoe bepaalde meubelen tot hun recht komen in jouw badkamer? Twijfel je of er genoeg ruimte is voor een bad? Of ben je nieuwsgierig wat het effect van verschillende woonstijlen is op de sfeer van de badkamer van jouw woning in Sneek? Stienstra Joure biedt met hoogwaardige 3D-ontwerptechnologie een boeiende ervaring.

Op een haarscherp beeldscherm schetsen we de omtrek van jouw nieuwe badkamer. Daarbij is alles mogelijk: elementen verslepen, vergroten, aanpassen. Samen zorgen we voor een naadloze overvloeiing van ieder badkamerelement. Op basis van jouw wensen en onze expertise benutten we de beschikbare ruimte optimaal.

Daarvoor passen en meten we net zo lang totdat alles aan jouw wensen voldoet. Onze deskundige medewerkers denken met je mee over unieke oplossingen. In het geavanceerde 3D-ontwerp zie je meteen wat dat betekent voor het ontwerp van je badkamer.

Zo brengt Stienstra Joure de ideale badkamer voor je woning in Sneek tot leven. We bouwen de badkamer die je dromen waarmaakt en je verwachtingen overtreft!

Recensies

M. Mauser
M. MauserEen aanrader!
Lees verder
Een fantastische zaak! Ik ben door zowel Suzanne als Arjen geweldig goed geholpen: er werd de tijd genomen en duidelijke uitleg gegeven over de producten en de verschillen tussen bv een toilet van het ene merk en die van een ander merk. De snelheid waarmee de tekeningen en offerte werden gemaakt heb ik in deze tijd niet eerder meegemaakt. Ik kwam er in eerste instantie om plavuizen voor mijn woning te kopen maar heb er uiteindelijk ook al het sanitair gekocht voor de badkamer en toilet. En dus niet alleen vanwege de gunstige prijs.
T. Fransen
T. FransenMeer inspiratie vind je hier
Lees verder
Mooie showroom, ruim assortiment en zeer hulpvaardig. Mooie 3D presentatie bij keuze materiaal.
Vorige
Volgende

Badkamers

Nieuwe badkamer in Drachten? Plan je bezoek aan Stienstra Joure

Als je op zoek bent naar een nieuwe badkamer voor je woning in de omgeving van Drachten, mag een bezoek aan de prachtige showroom van Stienstra Joure niet ontbreken. Hier ontdek je de nieuwste trends en slimme oplossingen voor badkamers, toiletten en tegels. Onze deskundige specialisten adviseren je graag over kleuren, stijlen en materialen.

Op slechts 25 minuten rijden van Drachten vind je ons brede assortiment aan badkamerinrichtingen, toiletstijlen en vloer- en wandtegels. Laat je inspireren en ontvang persoonlijk advies over de mogelijkheden voor jouw woning. We verheugen ons op je komst, maak meteen een afspraak voor je bezoek aan onze showroom. Graag tot gauw!