Laat je inspireren!

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Showroom

In het Friese Joure vind je ons met een prachtige showroom waar je terecht kunt voor tegels en sanitair. In onze grote showroom presenteren wij met trots de nieuwste trends en  ontwikkelingen omtrent badkamers, toiletten, vloer- en wandtegels!

Assortiment

Op het gebied van vloer- en wandtegels – voor de badkamer, maar ook voor de keuken, hal of woonkamer – en op het gebied van sanitair, kranen, douchesystemen en badkamer- en toiletaccessoires heeft Tegels en Sanitair Stienstra alles in huis.

Jouw badkamer in 3D

Bij ons kun je jouw badkamer op een professionele en realistische manier in 3D laten ontwerpen. Ideeën genoeg, maar hoe komen ze tot leven? Wij denken graag met je mee! Neem de afmetingen mee en stap bij ons in jouw toekomstige badkamer!

Tegels & Sanitair Friesland

Als tegel- en sanitair specialist bieden we een breed assortiment aan tegels, sanitair, tegelvloeren, badkamers en toiletten. In onze ruime showroom in Joure kun je diverse badkamerstijlen bewonderen en inspiratie opdoen. We hebben een groot aanbod aan tegels in allerlei kleuren en formaten. Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis staan we klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuzes voor jouw project. Of je nu je badkamer compleet wilt vernieuwen of alleen nieuwe tegels nodig hebt, wij denken graag met je mee. Kom langs in Joure en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Wat klanten over ons zeggen

Bekijk meer ervaringen

Laat je inspireren

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Badkamer, toilet of tegels nodig? Bezoek de ruime showroom van Stienstra in Joure. Profiteer van deskundig advies en maak gebruik van onze 3D ontwerpdiensten. Maak je droomproject werkelijkheid met onze uitgebreide collectie. Kom langs en laat je inspireren!